Hívjon Minket ingyenes tanácsadásért!

Amennyiben szeretné öreg, repedezett betonpadlóját esztétikus, könnyen takarítható felületté, Szuper Beton padlóvá varázsolni, hívjon Minket!

Szeretne lakásánák, irodájának, kiállító terének egy ragyogóan fényes, egységes, ugyanakkor ellenálló padlózatot? Önnek Szuper Beton padlóra van szüksége!

Ipari igénybevételnek és savaknak ellenálló, impregnált felületet szeretne, amelyen a targonca nyomok sem látszanak? Jó helyen jár!

Mintacsiszolás

Előre egyeztetett időpontban felkeressük az Ön által megadott helyen. Legyen szó irodaház, szálloda, vagy bevásárlóközpont napi takarításáról, karbantartásáról, Mi tudjuk a megoldást és meg is mutatjuk. Gondolkozzon szállodája fogadócsarnokának padlófelújításán, padlója fényezésén, poírozásán, van megoldásunk. Abban az esetben, ha már szerződött takarító, vagy épületfenntartó céggel, Mi megmutatjuk számukra a helyes technológiát, és azt Ők fogják alkalmazni az Ön felületein.

Gépbemutató

Látogasson meg minket 2000 m2-es Bemutató és Oktatóközpontunkban, ahol testközelből is megismerkedhet professzionális padlócsiszoló gépeinkkel, gyorspolírozó gépeinkkel és nagy teljesítményű, ipari porszívóinkkal. Előzetes egyeztetés után lehetősége van a csiszolgépek kipróbálására, márvány, gránit, gres, és különféle betonfelületeken.


  domainLAKÓPARK beta