A Szuper Beton Technológia

Mitől és hogyan válik az Ön "közönséges" betonpadlója fényes, exkluzív és izgalmas megjelenésű padlóburkolattá?

 

Először is rögtön kezdjük azzal, hogy megválaszoljuk a következő kérdést:
 

Milyen típusú betonfelületből lehetséges polírozott betonpadlót varázsolni?

Gyakorlatilag bármilyenből. Persze, minél rosszabb és egyenetlenebb a betonfelület, annál több időre, munkára és ráfordításra van szükség a végleges cél eléréséhez.

Régi, töredezett, lyukakkal teli betonpadlóból is lehetséges fényes padlót készíteni. Igaz, itt a csiszolást meg kell előznie egy kis "kőműves" munkának. Pontosabban miután a felületet síkba csiszoltuk, el kell tömíteni a betonfelületen a lyukakat/hézagokat. Csak ezután kezdödhet a Szuperbeton padló készítése. Sőt, az is előfordulhat, hogy a beton erősségén utólagos impregnálással kell javítanunk.

 

Az ilyen esetekben természetesen a szuperbeton padló kialakítása- a több befektetett munka és anyag extra költsége miatt- magasabb. Természetesen előfordul az is, hogy a meglévő betonból lehetetlen kialakítani a szuperbeton felületet, ebben az esetben a teljes betonburkolat cseréjét javasoljuk.

 

Sokkal egyszerűbb a helyzet, ha a betonpadlónk új. Ha a kivitelező csapat közepesen jól vagy nagyon jól végezte a dolgát, akkor gyakorlatilag ebben az esetben azonnal kezdhetjük a Szuper Beton padló elkészítését. Az ilyen esetekben a végeredmény nagyon, sőt elképesztően látványos.

A szuperbeton felület úgy készül, hogy a betont gyémántszerszámokkal több lépésben csiszoljuk majd polírozzuk. A szuper exkluzív felületek esetében, -a folyamat részeként- a beton felületet megfestjük, majd tovább csiszoljuk. A festés időtartama a minta bonyolultságának függvényében, természetesen változik. Egyszínű vagy egyszerűbb minták esetében egyébként ez egy nagyon gyors folyamat. A festéshez egy beépülő festés technológiát alkalmazunk, azaz nem képzünk extra filmréteget a beton felületén, így nem kell annak lekopásától tartani.

A felület festésével egy elképesztően szép és nem hétköznapi hatást érünk el. A végeredmény pedig meghazudtolja a természetes kőpadlók megjelenését és exkluzivitását.

 

Nézzen meg néhány videót, a szuperbeton padló készítésről:

 

Hogyan lehet Önnek is Szuperbeton, SuperConcrete padlója?

A tükörfényesen csillogó, exkluzív megjelenésű, tartós és hihetetlenül egyszerűen takarítható majdani padlója felé vezető út első lépéseként,

- töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi adatlapot és írja meg kérdéseit

- munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot

- amennyiben szükséges helyszíni felmérést végzünk Önnél

- elkészítjük egyedi, személyre szabott árajánlatunkat

- elvégezzük a betoncsiszolást

- átadjuk Önnek elkészült Szuper Beton (Super Concrete) padlóját

Az Ön neve:
*
Az Ön cégének neve:
*
Az Ön telefonszáma:
*
Az Ön e-mail címe:
*
Az Ön kérdései:
*
Anti SPAM kód:
Anti SPAM kód:
  
*
  

 

  domainLAKÓPARK beta